YILIN İKİNCİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DE SONA ERDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YILIN İKİNCİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DE SONA ERDİ

Haber Tarihi: 26.06.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yıl içerisinde ikinci kez düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Eğitimi sona erdi. KOSGEB Eğitmeni Nurhan Keleş tarafından verilen eğitime katılan 30 girişimci adayı eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl bir kez düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Eğitimi, bu yıl yoğun talep olması sebebiyle ikinci kez düzenlendi. 10 Haziran 2016 tarihinde yapılan sınavı başarı ile geçen 30 kişi girişimcilik eğitimi almaya hak kazandı. İkinci KOSGEB Girişimcilik Eğitimi 16 Haziran 2016 tarihinde başlayarak 24 Haziran 2016 tarihinde sona erdi. FTSO Likya salonunda yapılan eğitimlere katılan 30 kişi Nurhan Keleş tarafından verilen eğitimle KOSGEB desteklerinden faydalanabilmek için hazırlamaları gereken proje hakkında bilgi aldılar. Eğitimin son iki gününde iş planları hakkında sunum yapma fırsatı da bulan katılımcılar yaptıkları sunumlarla iş planlarının taslağını da ortaya koymuş oldu.