YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi: 11.05.2015

Kişisel gelişim eğitim hizmetleri ile üyelerinin ve Fethiye halkının hayat ve iş kalitesinin artmasına katkı sunmayı amaçlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz hafta sonu bir eğitim daha gerçekleştirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Yönetici Asistanlığı Eğitimi, 9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.

FTSO binası Likya Salonunda gerçekleştirilen eğitime Fethiye’nin iş dünyasından çok sayıda çalışan katıldı. Mesleklerinde profesyonel olmak isteyen yönetici asistan ve sekreterlerine gerekli temel yetkinlikleri kazandırmayı amaçlayan bütünsel ve uygulamalı olarak hazırlanan eğitim Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Altınöz tarafından verildi. İki gün boyunca süren eğitimde yönetici asistanlarında bulunması gereken yeterlilikler aktarıldı ve eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Eğitim sonunda memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine ve eğitmen Doç. Dr. Mehmet Altınöz’e teşekkürlerini ilettiler.