YÜREĞİMİZ DE YANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YÜREĞİMİZ DE YANDI

Haber Tarihi: 06.09.2012

Afyonkarahisar`daki askeri mühimmat deposunda  meydana gelen patlama korkunç sonuçlar ortaya koymuştur. Genelkurmay Başkanlığı`nın patlamayla ilgili 2`si astsubay, 2`si uzman, 21`i er 25 askerin şehit olduğu şeklindeki açıklaması yüreklerimizi bir kez daha dağlamış, bizleri derin üzüntülere sevk etmiştir. Patlamada 4`ü asker 8 kişinin de ağır yaralı olduğu ortaya çıkmıştır.

Afyonkarahisar`daki Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı`na bağlı Mühimmat Depo Komutanlığı`nda, el bombalarının depolandığı cephanelikte sebebi henüz tespit edilemeyen patlama; sebebi her ne olursa olsun sonuçları itibariyle yüreğimizi kanatmıştır ve hafızalarımızdan çıkmayacaktır. Yüreğimiz, dağlayan, bizleri derin üzüntülere sevk eden korkunç olayda 25 vatan evladımıza, şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyoruz.

Kuşkusuz aileleri için en büyük acı evlat acısıdır. Kederli ailelerimiz acıların en büyüğünü yaşamaktadır. Şehitlerimizin ailelerine, milletimize başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize de  geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.